•   Televisie Online -TV zenders -Macedonië 

Macedonië

Cegrani TV  Macedonië / Algemeen
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 van de 5
7 stemmen
А1он  Macedonië / Nieuws
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 van de 5
4 stemmen
Алфа ТВ  Macedonië / Algemeen
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 van de 5
2 stemmen
Здрава Телевизија  Macedonië / Algemeen
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 van de 5
5 stemmen
Интел Телевизија  Macedonië / Algemeen
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 van de 5
4 stemmen
Ирис телевизија  Macedonië / Algemeen
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 van de 5
3 stemmen
Канал 5 Телевизија  Macedonië / Lokale TV
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 van de 5
2 stemmen
Канал 8 ТВ  Macedonië / Algemeen
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 van de 5
2 stemmen
Македонска Телевизија 1  Macedonië / Algemeen
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 van de 5
12 stemmen
ТВ Канал 21  Macedonië / Algemeen
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 van de 5
1 stemmen