TV Kanal 25 live stream

TV-kanaal:TV Kanal 25

Land: Servië

Categorie: Lokale Tv

0 van 5

0 stemmen

TV Kanal 25 live streaming kijken

Posetioci sajta, zajedno sa našim gledaocima, kao i javnost u celini postaje nezaobilazan filter u kreiranju poslovne i programske politike naše TV kuće.
Verujemo da ćemo se, Internet putem, redovno sretati. Namera nam je da naš sajt postane tačka naše uzajamne komunikacije.
Televizija KANAL 25 iz Odžaka postoji kao lokalna televezija od 2002 godine. Danas smo, nakon sprovedene digitalizacije,emiter sa regionalnom dozvolom i pokrajinskom pokrivenošću digitalnim signalom koji se emituje sa Crvenog Čota što je omogućilo praćenje našeg programa u etru višemilionskom auditorijumu na prostoru Vojvodine i severnom delu teritorije uže Srbije.

Landen

  • Телевизија Пирот је регионална телевизија која емитује програм на подрућју пиротског управног округа. ТВ Пирот основана је 1997. године, а њен оснивач била је општина Пирот.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Radio Televizija Brus d.o.o. obuhvata tri medija, radio, televiziju i internet stranicu. U skladu sa statusom lokalnog emitera, a na osnovu Dozvole izdate od strane REM-a, Radio

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Ovaj kanal je otvoren s ciljem da se njegovim korisnicima omogući da iznose svoje mišljenje o različitim aktuelnim temama. Komentari koji se postavljaju na ovaj profil ne

    4.3 из 5

    11 голосов