•   Televisie Online -TV zenders -Bulgaria -bTV 

TV-zender: bTV
bTV online - Tv live

Uitzending van officiële website
Dit TV-kanaal is toegelaten en wordt uitgezonden op de officiële website van het kanaal, Klik op de speler
bTV
Land:  Bulgaria
Categorie: Algemeen
3.5 van de 5
102 stemmen
De laatste video's van het kanaal
„Навиците на успеха“: Светослав Георгиев - успял човек, избрал да остане в България
8:40
„Навиците на успеха“: Какво се случи на „Живот и кариера – защо в България?“
10:44
"Навиците на успеха“: Среща с президента Росен Плевнелиев
12:33
Росен Плевнелиев в „Навиците на успеха“: Считам, че егото е нещо вредно
11:45

Meer laden
bTV - beschrijving, beoordeling, waardering

bTV е първата частна национална телевизия в България. Започва излъчване на 1 юни 2000 г. на мястото на излъчвалият до тогава канал на Българската национална телевизия – Ефир 2. bTV е главният канал на медийната група bTV Media Group, към която спадат още bTV Comedy, bTV Cinema, bTV Action, bTV Lady и RING. Групата е собственост на компанията Central European Media Enterprises, част от групата на Time Warner.
bTV Media Group е водещият източник на информация, с най-високо доверие и предпочитано място за позитивно развлечение на българския пазар. Медията привлича най-много телевизионни зрители с качествена, надеждна, интригуваща и разнообразна локална и чуждестранна продукция.
Част от портфолиото на bTV Media Group са телевизионни канали, радиостанции, дигитални платформи и бранд за киноразпространение.
Новините и актуалните предавания на bTV са безспорен лидер по отношение на доверието на зрителите и многократно са посочвани като най-предпочитан и достоверен източник* на информация в различни проучвания. Новинарското съдържание е в ръцете на най-изявените и уважавани журналисти в страната, които всяка година получават признание за работата си и с десетки престижни награди. Те имат достъп до най-съвременните технологични решения, за да представят работата си на световно ниво.

bTV online - Tv live

Телевизия Родина  Bulgaria / Muziek
ТВ „Родина” е първата българска музикално-информационна телевизия с фолклорна насоченост и 24 часово излъчване. Започва излъчване на 1 декември 2004

  • 20
1.3 van de 5
3 stemmen
TV7  Bulgaria / Lifestyle
TV7 е национална ефирна телевизия, предлагаща разнообразен подбор на филми, сериали, висококачествени новинарски емисии и предавания.

  • 60
2.7 van de 5
8 stemmen
Пловдивска TВ Тракия  Bulgaria / Lokale TV
Пловдивска телевизия - Телевизия на живо.

  • 80
4 van de 5
1 stemmen
Българска Християнска Телевизия  Bulgaria / Religie
Българска Християнска Телевизия/ БХТВ / Bulgarian Christian TV - е медия за разпространение на Библейската християнска вяра в България и по света.

  • 60
3 van de 5
2 stemmen
DSTV  Bulgaria / Muziek
Музикална телевизия DSTV е създадена от певицата ДесиСлава. Медията започна дейността си на 06.06.2010 г. с екип от висококвалифицирани специалисти,

  • 80
3.5 van de 5
23 stemmen
Метео ТВ  Bulgaria / Weer
Метео ТВ е онлайн телевизионен канал.

  • 40
2 van de 5
1 stemmen