TV Istra live stream

TV-kanaal:TV Istra

Land: Kroatië

Categorie: Lokale Tv

1 van 5

1 stemmen

TV Istra live streaming kijken

TV Istra ranije poznata kao Nezavisna istarska televizija – NIT, osnovana je 1995. godine sa sjedištem u Pazinu.
Iz samog srca Istre – malenoga grada Pazina, kreativna, mlada i nadobudna ekipa novinara, snimatelja, montažera i tehničara svakoga dana u Vaše domove preko televizijskog kanala i društvenih mreža donosi najnovije vijesti i događanja s područja cijele Istre i Kvarnera.
Naš je program prilagođen i usmjeren potrebama i željama lokalnog stanovništva, a odlikuje nas ažurnost izvještavanja, profesionalnost, dinamičnost, raznolikost i kvaliteta sadržaja, neovisnost, predanost i ljubav prema poslu kojega radimo.
Svakog smo dana tu za Vas, otvoreni za Vaše prijedloge i kritike, a možete nas pratiti putem najvećih IPTV-a u Hrvatskoj (MaxTv, B.net, OptiTv itd.).

Landen

  • Dubrovačka televizija (DUTV) je hrvatska lokalna televizija koja emitira za grad Dubrovnik. Dubrovačka televizija, jedinstveni je medij prisutan već desetak godina na samom jugu

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Plava Vinkovačka televizija je televizija sa županijskom koncesijom za područje Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i dio Brodsko-posavske županije. Godinama već jedan od

    4.3 из 5

    11 голосов

  • RTL 2 je hrvatski specijalizirani televizijski kanal s nacionalnom pokrivenošću i sestrinski kanal RTL Televizije, koji je s emitiranjem počeo 2. siječnja 2011. u 18 sati.

    4.3 из 5

    11 голосов