HRT International live stream


HRT International live stream

TV-kanaal:HRT International

Land: Kroatië

Categorie: Openbare Tv

3 van 5

1 stemmen

HRT International live streaming kijken

HRT International (kraće HRT Int., prije Peti program Hrvatske radiotelevizije ili HTV 5) je peti televizijski program Hrvatske radiotelevizije koji je s emitiranjem počeo 1. siječnja 2018. godine, a namijenjen Hrvatima izvan Republike Hrvatske te međunarodnoj javnosti. Pristup satelitskom i kabelskom signalu moguć je u Europi, Sjevernoj Americi, Australiji i na Novome Zelandu, a emitiraju se specijalizirani sadržaji namijenjeni hrvatskim iseljenicima i međunarodnoj javnosti, odabir sadržaja četiriju HRT-ovih nacionalnih televizijskih programa te izbor iz arhivskoga materijala Hrvatske radiotelevizije.

Landen

 • Jabuka TV (nekoć Otvorena televizija, OTV), lokalna televizijska postaja koja emitira program na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Jabuka TV (OTV) je osnovan 1988.

  4.3 из 5

  11 голосов

 • Mreža TV je regionalna tv postaja u hrvatskoj koja je spajanjem dviju lokalnih tv stanica sa područja Zagreba i Splita ujedinila se u jednu zvanu kao Mreža TV. Pod imenom

  4.3 из 5

  11 голосов

 • RTL 2 je hrvatski specijalizirani televizijski kanal s nacionalnom pokrivenošću i sestrinski kanal RTL Televizije, koji je s emitiranjem počeo 2. siječnja 2011. u 18 sati.

  4.3 из 5

  11 голосов