Kadırga TV Trabzon live stream


Kadırga TV Trabzon live stream

TV-kanaal:Kadırga TV Trabzon

Land: Turkije

Categorie: Lokale Tv

3 van 5

1 stemmen

Kadırga TV Trabzon live streaming kijken

Karadeniz bölgesinde uzun süredir yayın yapan radyo kanallarından, Kadırga FM'in bünyesinde kurulan ve tüm Karadeniz'de oldukça popüler olan Kadırga TV, Trabzon merkezli bir televizyon kanalı. Kanal, içerisinde barındırdığı çok çeşitli programlar sayesinde, yalnızca yerel bazda değil, ulusal olarak da ilgi çekmekte. Kanalın kuruluş tarihi itibariyle, bölgedeki ilk yerel televizyonlardan biri olması, Kadırga TV'nin popülaritesini artıran unsurlardan. Özellikle, uydu yayını henüz yaygınlaşmamışken, karasal yayın lisansı ile tüm Karadeniz bölgesinde izlenebilir olması sayesinde, Kadırga TV herkes tarafından tanınmakta. Kanal, geçmişten beri sürdürdüğü kaliteli yayın anlayışıyla, bölgeselden öte ulusal bir televizyon olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Landen

  • Rehber TV - Ailemizin Kanalı

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TRT 1, Türkiye'nin ülke çapında yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalıdır. Ana binası Ankara'dadır. Kanalın ilk logosu düz yazıyla tasarlanmış TRT logosudur.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Milyon TV, en iyi festivalleri, en güzel müzik kliplerini izleyebileceğiniz, müzik dünyası hakkındaki en güncel haberlere ulaşabileceğiniz, canlı performans programlarında

    4.3 из 5

    11 голосов