ТРК ЯТБ live stream


ТРК ЯТБ live stream

TV-kanaal:ТРК ЯТБ

Land: Oekraïne

Categorie: Lokale Tv

4.6 van 5

5 stemmen

ТРК ЯТБ live streaming kijken

ТРК ЯТБ має власний ефірний час – 24 години на добу без ретрансляції інших телеканалів. Головним напрямком програмної концепції є створення та розповсюдження дитячих, інформаційних, просвітницьких, соціально-економічних, розважальних програм. Аудиторія – всі верстви населення. У виробництві реклами ТРК ЯТБ – має великий досвід у південному регіоні України. Рекламні відеоролики власного виробництва, презентаційні відеофільми транслюються на високорейтингових телеканалах України та зарубіжжя.

Landen

  • Національна телекомпанія України «Черкаська регіональна дирекція» — обласна державна телерадіокомпанія в місті Черкаси. Генеральний директор — Калініченко Михайло Михайлович.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» — перші спеціалізовані телеканали в Україні для широкої аудиторії вболівальників, присвячені виключно футболу. Транслюють світові, європейські,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • CNL — це найбільша християнська телемережа, яка веде мовлення практично у всіх країнах світу, ретранслюється в Інтернеті, більш ніж в 400 кабельних мережах і ефірних станціях.

    4.3 из 5

    11 голосов