ТТБ live stream


ТТБ live stream

TV-kanaal:ТТБ

Land: Oekraïne

Categorie: Lokale Tv

4.6 van 5

5 stemmen

ТТБ live streaming kijken

Національна телекомпанія України «Тернопільська регіональна дирекція» — установа, яка здійснює підготовку та ретрансляцію радіо- і телепередач на території області. Провідним мовником ефірного телепростору Тернопілля є Тернопільська обласна державна телерадіокомпанія. ТОДТРК - це державне проводове радіо, обласне державне телебачення і молодіжне радіо Лад.
Заснована у березні 1940 з організацією обласного радіо.
Обласне телебачення діє від квітня 1992, молодіжна радіостанція «Лад» — від серпня 1997.
Тернопільська ОДТРК -- це сучасна компанія з обсягом телевізійного мовлення на окремому каналі.
В ефірі -- тематичне розмаїття програм, включаючи інформаційні, публіцистичні, культурологічні, дитячі, спортивні і розважальні. Мовлення розраховане на різні вікові категорії.

Landen

  • Maxxi TV — український телеканал для жінок. Почав мовлення у вересні 2007 року. Орієнтується на продукти власного виробництва, публіцистичні програми, художні фільми і серіали.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • 34-й канал — первый информационно-развлекательный региональный телеканал г.Днепропетровска. Начал работу в октябре 1993 года. Начало вещания на телеканале было приурочено к

    4.3 из 5

    11 голосов

  • МЕГА — український загальнонаціональний науково-популярний телевізійний канал. Входить до складу медіахолдингу Inter Media Group. Заснований 2005 року. Канал транслює пізнавальні

    4.3 из 5

    11 голосов