ZIK live stream


ZIK live stream

TV-kanaal:ZIK

Land: Oekraïne

Categorie: Nieuws

4.6 van 5

5 stemmen

ZIK live streaming kijken

Z — український телеканал, наповнений корисною інформацією та практичними порадами для всієї родини. Орієнтований на жіночу аудиторію та водночас цікавий для всієї родини. До медіа-холдингу ZIK входять телеканал ZIK та інформаційне агентство «Західна інформаційна корпорація».
ІА ZIK було утворено ще влітку 2004 року. Це перше інтернет-агентство у Західній Україні. Сьогодні воно входить до 15 найбільш відвідуваних сайтів України у категорії електронних ЗМІ. ІА ZIK широко й об’єктивно відображає інформаційні процеси в західному регіоні України.
Середні показники сайту за добу (bigmir.net, i.ua): 150-200 тис – відвідувачів (хостів), 800 тис - 1 млн переглядів сторінок (хітів).

Landen

  • РТБ: Рівне Суспільне. Новини Рівного та Рівненщини від телеканалу РТБ. Найоперативніші та найрезонансніші події: кримінал, суспільство, спорт, культура та інше.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • 11-канал — круглосуточный информационно-развлекательный региональный телеканал. Территория вещания — Днепропетровск, Кривой Рог, Никополь, Днепродзержинск, Новомосковск,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Телеканал «Украина» — ведущий украинский эфирный телеканал, который обеспечивает круглосуточное вещание во всех типах сетей. Канал общего интереса для широкой аудитории. В эфире

    4.3 из 5

    11 голосов