Argeș TV live stream

TV-kanaal:Argeș TV

Land: Roemenië

Categorie: Lokale Tv

4.6 van 5

6 stemmen

Argeș TV live streaming kijken

Argeş Tv, singura televiziune locală din Piteşti cu program propriu 24 de ore, este recepţionată în 6 oraşe din judeţul Argeş: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel, Ştefăneşti şi Topoloveni. Argeş TV se recepţionează prin 4 reţele de cablu: RDS & RCS, TVCS, CLARION TV şi AKTA TV.
Prin reţeaua de cablu RDS & RCS, care deserveşte cea mai mare parte a judeţului Arges, televiziunea Argeş TV se recepţionează în oraşele: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel şi în zona rurală adiacentă, respectiv: Mărăcineni, Bascov, Bradu, Oarja.

Landen

  • Suntem iubitori de muzica traditionala si de aceea incercam mereu sa facem cele mai inedite si variate videoclipuri pe care sa vi le aducem in dar. Oricine este binevenit.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • AS-TV, de 17 ani prima opțiune a bistrițenilor! Suntem recepționați în peste 70 000 de case, cu peste 200.000 de oameni. 11 aprilie 1999 a fost pentru Bistriţa ziua în care a

    4.3 из 5

    11 голосов

  • ZU TV este un canal de televiziune privat comercial din România, axat pe muzică. A fost lansat pe 3 aprilie 2014 și este deținut de compania Antena TV Group. ZU TV va difuza cele

    4.3 из 5

    11 голосов