City Tv live stream

TV-kanaal:City Tv

Land: Bulgarije

Categorie: Muziek

4.1 van 5

7 stemmen

City Tv live streaming kijken

Сity е българска музикална медия за модерна музика. Радиото е създадено като локална софийска станция през 1998г. от Камен Спасов, основателят на "Ка Мюзик" и който е отворил и първият легален музикален магазин в България - "Морис Мюзик". През 2001г. получава национален лиценз. През 2005 е закупено от ирландската компания Communicorp. Същата година стартира и едноименен музикален ТВ канал. Медията излъчва музикални програми и клипове. От 2012г. преминава във формат 16:9.

Landen

  • В едни от най-динамичните години за българската култура на прехода, Телевизия ММ оказва дълбоко влияние върху музикалната ни индустрия и масова култура. Годишните музикални

    4.3 из 5

    11 голосов

  • CodeFashion е специализиран портал за българска и световна мода. Code Fashion показва актуалните модни тенденценции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Фолклор ТВ е първата и единствена национална фолклорна телевизия, която представя най-добрите музика, песни, танци и изпълнители от всички етнографски области на България.

    4.3 из 5

    11 голосов